Site pictogram Modecentre

Najaarsgarderobe

Een nieuw seizoen geeft ons altijd weer een goed excuus om onze garderobe te vernieuwen. Of nouja, aan te vullen. Kleding wegdoen is namelijk niet mijn sterkste kant. Ik vind het zo zonde om spullen weg te doen waar ik ooit best wel veel geld voor heb betaald. Natuurlijk kun je je ‘oude’ kleren verkopen, maar daar moet je ook maar net zin in hebben. Aanvullen dus, want eens in de zoveel tijd een nieuw kledingstuk aan je garderobe toevoegen maakt mij in ieder geval erg gelukkig! Maar welke kledingstukken kunnen echt niet ontbreken dit najaar?

Begin bij de juiste bh

Als ik een goede vriendin van mij mag geloven is één ding verschrikkelijk: Het vinden van de juiste bh wanneer je gezegend bent met een goed gevulde voorgevel. Voor het vinden van een bh in grote maten heb je soms nou eenmaal iets meer geduld nodig. Het is geen kwestie van enkel kijken naar het printje wat je het meest aanspreekt, de bh vervult een hele belangrijke taak in het bieden van ondersteuning. De juiste maat bh is van belang voor het voorkomen van onder andere nek- en rugpijn. Dus ook al zit de bh verstopt onder de rest van je outfit, het zou zomaar eens het belangrijkste kledingstuk uit je garderobe kunnen zijn. Op zoek dus naar die etalage of website waar staat vermeld: Bh grote maten!   

De outfit

Nu je voorzien bent van de juiste bh is het tijd voor de rest van de outfit. Wat voor type ben jij? Ben jij vaak in de winkel te vinden of shop jij al je kleding het liefst online? Hou je van kleur of kies je liever voor zwart/wit? Leef je in broeken of vind je het heerlijk om jurkjes te dragen? Moet je kiezen voor een klein maatje of is grote maten dameskleding voor jou een betere match? Het fijne aan het najaar vind ik persoonlijk dat je je truiencollectie weer vooraan in de kast kunt leggen en deze wellicht kunt aanvullen met een nieuw exemplaar. Door de aanschaf van slechts één nieuw item kun je alweer zoveel nieuwe combinaties maken met allerlei kledingstukken die je al in je kast hebt hangen. Draag je trui de ene dag op een broek en combineer hem de volgende keer met een rokje. Of laat die leuke zomerse blouse net onder je trui uit steken. Met een beetje creativiteit kun je veel verschillende outfits creëren voor weinig geld.

Tot slot een jas

Jassen zijn onmisbaar en ze zijn er in alle soorten en maten. Lang, kort, verschillende stoffen en verschillende kleuren. Je kunt soms het gevoel hebben te verdrinken in het aanbod. Gelukkig zijn er steeds meer verkopers die zich richten op een bepaalde categorie, bijvoorbeeld grote maten jassen. Dit houdt het voor ons als kopers lekker overzichtelijk! Het kiezen van een goede jas is in van groot belang, zeker met het Hollandse weer in het najaar. Daarnaast maakt een jas je outfit ook nog eens helemaal af! En zeg nou zelf: Dat maakt jou stiekem ook wel een beetje gelukkig, toch?

Mobiele versie afsluiten