Op Modecentre zijn er ook blogs te vinden die betrekking hebben op Fashion. In de categorie Fashion zijn er blogs te vinden omtrent onderwerpen zoals kleding, accessoires en verzorgingsproducten. Daarmee probeer ik jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar naast informatie probeer ik ook tips te geven waar nodig. Dat kan erg handig zijn voor als je naar iets op zoek bent of aan het twijfelen bent over een product.

Beauty

Fashion heeft natuurlijk alles te maken met beauty. Het is daarbij erg belangrijk om er altijd goed uit te zien. De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed en waarde gehecht aan uiterlijke verzorging. Er zijn veel verschillende verzorgingsproducten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende soorten crème’s, allerlei make-up artikelen of producten voor het haar.

fashion

Kleding & Accessoires

Bij Fashion gaat het voornamelijk om je uiterlijk. Daarbij speelt je kledingstijl een grote rol. Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door alles op het gebied van mode. In deze categorie kun je blogs vinden omtrent allerlei soorten kleding. Van schoenen tot tassen en van sieraden tot brillen. Ik vind het leuk om verschillende kledingstukken te combineren en gave outfits samen te stellen. Zelf doe ik ook ontzettend veel inspiratie op bij andere bloggers. Ik verwerk de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in mijn eigen blogs.

fashion

Shopping

Naast dat ik altijd op de hoogte probeer te zijn van de laatste trends op het gebied van Fashion, let ik ook op de prijzen van de verschillende producten. Ik vind het belangrijk dat de producten waar ik over schrijf niet te duur maar juist betaalbaar zijn. Ik wil altijd de beste deals scoren en deze delen met mijn community. Het scoren van goeie deals zorgt ervoor dat je geld bespaart en dat vervolgens kunt gebruiken voor andere leuke dingen. In het geval dat jij ook mooie deals gevonden hebt? Zou ik het erg leuk vinden en waarderen als je die met mij zou willen delen.

fashion

Voor Vrouwen

De categorie Fashion is voornamelijk gericht op vrouwen die geïnteresseerd zijn in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode. Het grootste gedeelte van mijn doelgroep bestaat namelijk ook uit vrouwen. Echter is er daarnaast ook een kleine groep mannen die het blog Modecentre erg interessant vindt. Daar probeer ik wel steeds meer rekening mee te houden. Maar de categorie Fashion is en blijft iets wat meer relevant is voor vrouwen dan voor mannen.

fashion