modecentre

Deze pagina gaat over mij en over het ontstaan van het blog Modecentre. Verder zal ik in het kort mijn hobby’s en interesses toelichten. Mijn naam is Olivia en ik ben de oprichter van Modecentre. Ik houd ontzettend veel van zowel het lezen als het schrijven van blogs. Momenteel ben ik nog bezig met mijn studie, maar ik heb nog wat tijd over om een blog te schrijven. Daarnaast werk ik nog in een beautysalon waar ik het haar en de make-up van klanten verzorg. Later zou ik graag een styliste willen worden en mijn eigen salon openen. Fashion is echt mijn grootste passie. Ik was altijd al op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarom leek het mij een goed idee een blog te beginnen.

Hobby’s

Allereerst ben ik altijd al een groot fan geweest van blogs. Ik volgde al sinds klein allerlei verschillende blogs. Het maakte me niet uit of het een blog was dat ging over sport of over reizen. Ik vond juist de schrijfwijze en de formaat van de tekst enorm prettig. Blogs zijn over het algemeen relatief korte teksten en waar je gemakkelijk doorheen kunt lezen. Daarnaast worden ze vaak erg persoonlijk geschreven waardoor je een soort van band hebt tussen de lezer en de schrijver. Verder werd bij mij thuis lezen altijd aangemoedigd, omdat het goed is voor je persoonlijke ontwikkeling. Naast blogs is mode ook altijd al een hobby van mij geweest. Vroeger was ik altijd al bezig met onder andere make-up, kleding en accessoires. Mode is al mijn hele leven mijn grootste passie.

Over Modecentre

Kortom zijn al mijn hele leven mijn twee grootste hobby’s mode en blogs. Wat is er nou niet leuker dan het combineren van je twee grootste hobby’s. Dat heeft uiteindelijk geleid tot het ontstaan van Modecentre. Ik heb Modecentre onderverdeeld in twee categorieën, namelijk Lifestyle en Fashion. Beide zijn het algemene categorieën. Ik denk dat die het beste aansluiten bij mijn doelgroep en dat ik daar veel relevante content voor kan schrijven. Op Modecentre schrijf ik vooral uit eigen ervaring. Het doel is om met mijn blog de lezers te informeren, te amuseren en te adviseren. Ik vind feedback en opbouwende kritiek van mijn lezers enorm waardevol. Ik probeer daar altijd wat mee te doen, want ik wil dat mijn blog zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van mijn lezers. Dus mocht je een opmerking of een suggestie hebben? Voel je dan vrij om mij een berichtje te sturen.