Tegenwoordig willen we er allemaal zo modieus als maar kan bijlopen. Toch is mode of een modetrend een kwestie van perceptie. Wat is nou mode en wanneer kan een trend nou een modetrend genoemd worden. Persoonlijk denk ik dat mode afhangt van smaak en leefstijl. Op het moment dat jij een groot fan van rockmuziek bent dan zal je wat ruigere kleding aanhebben en ruigere mode aanhangen. Ben jij fan van klassieke muziek dan zal je ook wat klassieker gekleed zijn en een voorkeur voor meer klassieke modetrends hebben. Een ieder heeft dus zijn eigen voorkeur en eigen smaak voor mode. Maar toch kunnen we allemaal op een leuke manier een mode statement vorm geven. Hoe vraag je je af? Ik vertel je er graag meer over in mijn blog over een tshirt bedrukken!

Creëer je eigen mode met het tshirt bedrukken

Het creëren van je eigen mode is eigenlijk heel simpel. Hoe vaak ben je het wel niet tegengekomen op vakanties, sporttoernooien, uitjes of een willekeurige andere groepsactiviteit. Hele teams of groepen mensen die je daar zit lopen met bedrukte tshirts. De tshirts zijn vaak bedrukt met een eigen ontworpen logo, gekke bijnaam of ander uniek iets. Vaak zijn de tshirts een ludieke manier om op te vallen tussen de rest van de mensen en in sommige gevallen bijzonder functioneel om een groep bij elkaar te laten blijven. Een tshirt bedrukken kan dus een uitermate functionele reden hebben of een ietwat grappige reden maar het hoeft hier natuurlijk niet bij te blijven. Tegenwoordig kun je op het internet terecht bij verschillende webshops waarbij je jouw kleding compleet kunt customizen. Verschillende kleuren, stoffen, pasvormen, maten eigenlijk is niets te gek. Maar hoe creëer je hier nou mode mee?

Jouw voorkeuren, jouw smaak

Een ieder heeft zijn eigen voorkeuren en hierbij zijn eigen smaak. Eerder benoemde ik bijvoorbeeld al die liefhebber van klassieke muziek met zijn klassieke kledingstijl. Door zelf als het ware je kleding te ontwerpen kun je jouw kleding precies maken naar jouw voorkeuren en smaak. Ben jij gek op je hond en wil je dit verwerken in je kleding? Hoe tof is het dan dat je met een felroze bedrukt tshirt met de kop van je hond rondloopt. Natuurlijk hoeft het niet zo extreem te zijn en kan je ook een eigen ontworpen logo op je shirt bedrukken. Maar het geeft je wel een beetje idee hoe persoonlijk jij jouw kleding kunt maken. Heb ik je enthousiast gemaakt? Ga dan zelf aan de slag!