Mannen, mode is belangrijk. Heel veel mannen zijn niet bepaald druk bezig met de nieuwste fashion en modetrends en geven hun geld liever uit aan technologische speeltjes dan dure merkkleding. Maar kleding is wel degelijk belangrijk, en dit weten heel veel mannen ook eigenlijk wel. Goed gekleed gaan kan een zeer positief hebben op het persoonlijk zelfvertrouwen en extern ook een positief effect hebben op zowel het romantisch als professioneel leven. Nu zijn er meer dan genoeg artikelen over stijlvoller kleden voor mannen. Maar in dit artikel willen we specifiek focussen op twee details die wel heel belangrijk zijn, ondergoed en schoenen.

Comfortabel en sexy ondergoed

Wanneer het gaat om ondergoed dan is dat vaak het laatste waar we over nadenken als we ons stijlvol willen kleden. Slechts weinig mensen zullen ons tijdens het dagelijks leven in ons ondergoed zien. Maar dat is het juist. De mensen die ons wel in ons ondergoed zien, zijn juist de mensen waar we graag een goede indruk op maken. We hebben het natuurlijk over romantische relaties. Aangezien veel vrouwen veel aandacht aan de lingerie die ze dragen voor de man waar ze een relatie mee aangaan, is het aan mannen om dezelfde moeite te doen. En goed ondergoed mannen hoeft niet ingewikkeld te zijn, een nette comfortabele boxer die niet al te vaak gedragen en gewassen is, is prima. Fijne boxershorts zijn dus prima, bijvoorbeeld van Babista.nl

Goede schoenen

Schoenen worden natuurlijk door een stuk meer mensen gezien dan je ondergoed. Maar nog steeds is het nou niet persé de kleding die meteen het meest opvalt. Schoenen zijn letterlijk het laagst aan de grond. Maar als je nadenkt over hoeveel aandacht vrouwen besteden aan hun eigen schoenen, dan snap je waarom het voor mannen ook belangrijk is om goede schoenen te dragen. Daarnaast zegt het soort schoenen dat je draagt ook veel over je persoonlijkheid. Nike sneakers zeggen heel wat anders dan zwarte, suéde schoenen. Je wilt ook schoenen hebben voor de juiste gelegenheid. Onder een smoking draag je andere schoenen dan onder je sportkleding. Heren schoenen zijn dus een belangrijk aspect van je garderobe. En we raden ten zeerste aan om dus te investeren in goede schoenen. Een groot percentage vrouwen heeft aangegeven dat een van de eerste dingen die hun opvalt aan mannen is het soort schoenen dat ze dragen.