Antony Morato is een kledingmerk dat is opgericht in Italië door drie broers. Deze broers mistte een trendy en jong modemerk op de markt voor de moderne jongeman. Ze besloten het heft in eigen hand te nemen en brachten zo een wereldberoemd modemerk naar de markt. Het modemerk heeft zich inmiddels gespecialiseerd in 3 verschillende lijnen: De Black-lijn, de Gold-lijn en de Silver-lijn. Al deze lijnen staan voor hun eigen fashion. De Black collectie richt zich vooral op het dagelijks leven en heeft verschillende casual mode items. De Golden collectie richt zich vooral op Denim, hierbij kun je denken aan jeans en spijkerjassen. In de Silver collectie zijn verschillende sportitems te vinden. In deze blog vertel ik je graag meer over mijn 5 favoriete items uit deze collectie.

1.Antony Morato Sweaters

De Sweaters van Antony Morato zijn voornamelijk terug te vinden in de Silver-lijn. De sweaters kunnen zowel als normale trui of als sporttrui gedragen worden. Door het design met de trui op de mouw zit de trui er ook heel sporty uit. Daarnaast is het een warme stof maar wel ademend dus ideaal voor alle soorten omstandigheden. De sweaters zijn ook verkrijgbaar als hoodies.

2.Antony Morato Jassen

Met de winter in aantocht gaat de zoektocht naar de perfecte winterjas weer beginnen. Antony Morato heeft een paar hele toffe items aan haar collectie toegevoegd. De winterjassen zien er op het eerste oog simpel en casual uit maar door dankzij de vette details op de capuchon heeft de jas toch een sporty touch gekregen. De jas is gevuld met dons wat hem perfect maakt voor de koude wintermaanden.

3.Antony Morato Schoenen

Sneakers zijn er inmiddels in vele soorten en maten. Soms zijn de sneakers van tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden. Daar heeft deze ontwerper gelukkig wat op bedacht. De zool van de sneakers uit de Antony Morato collectie is namelijk uniek. De zool is flink gekarteld en dat geeft een hele andere uitstraling. Wij zijn groot fan.

 

4.Antony Morato tassen

Het was je vast niet ontgaan maar schoudertasjes zijn weer terug van weggeweest. Ook voor de mannen is onlangs de collectie weer eens flink aangevuld. Deze schoudertassen zijn van mooi formaat en je kunt er van alles in kwijt. Altijd handig!

 

5.Antony Morato Junior

Van deze lijn zijn wij misschien nog wel het meeste fan. Het modemerk heeft namelijk naast hun normale lijnen nu ook een junior-lijn gemaakt. Zo kun je als vader en zoon matchend op pad en zeg nou zelf dat is toch alleen maar ontzettend stoer. Alle bovengenoemde items zijn ook terug te vinden in de junior-collectie dus wil je samen met je zoon matchend over straat neem dan snel een kijkje op de website!