Het dragen van een bh is wat mij betreft geen pretje. Voordat ik de bh zonder beugel ontdekte vond ik het echt vreselijk om een bh aan te doen. Het knelde, schuurde en jeukte zelfs af en toe. Zodra ik thuis kwam was het eerste wat ik deed die vreselijke bh uit doen. Dit was mijn favoriete moment van de dag. Stel je eens voor dat je dat gevoel de hele dag door kunt ervaren? Dat kan als je een bh zonder beugel draagt.

Wat is een bh zonder beugel?

Bh’s zonder beugel zijn, in tegenstelling tot bh’s met beugel, uitgerust met een alternatief dat de beugel vervangt. In plaats van een beugel is de bh voorzien van een verstevigde onder band die dient als een goed alternatief voor de beugel.  De bh zonder beugel is dus ook geschikt voor alle soorten cupmaten en biedt net zo veel stevigheid als een bh met beugel. De stof is zo geweven dat hij extra sterk is en hierdoor genoeg ondersteuning biedt.

Ultiem comfort

Voor veel vrouwen is een bh zonder beugel een stuk comfortabeler dan een bh met beugel. Dit komt omdat de bh met beugel erg kan irriteren bij de bandjes, rond het middel en bij de sluiting. De beugel is vaak van een hard materiaal gemaakt zoals plastic of zelfs ijzer in ouderwetse gevallen. De beugel kan hard in je huid drukken waardoor het een drukkend, benauwend gevoel kan geven. De bh zonder beugel moet wel ontworpen zijn door een vrouw, want het is een van de meest comfortabele bh’s die ik ooit heb gedragen.

Bh zonder beugel van Susa

Mijn favoriete beugelloze bh is van het lingeriemerk Susa. Deze zijn een stuk comfortabeler dan een normale bh. Dit komt door het materiaal van hoge kwaliteit en de stevige stof. Een bh zonder beugel is niet alleen comfortabel, maar ook erg modieus. Ze zijn te vinden in prachtige kleuren zoals diep rood, cognac, zand kleur, champagne kleur, navy blauw en in het klassiek zwart. Ook zijn de bh’s van Susa vaak mooi ontworpen en wordt er ook gedacht aan de details. Veel van de bh’s zijn versierd met mooi kant, strikjes of een prachtig patroon. De bh is dus niet alleen erg comfortabel, maar geef ook een sexy uitstraling.

Kortom: als je gaat shoppen voor een nieuwe bh, denk er dan zeker ook over na om een bh zonder beugel aan te schaffen. Elke vrouw moet er minstens één in haar kast hebben!