De zomer komt er weer aan. Ik bekijk de kledingkast van mijn dochtertje en besef me dat ze uit de meeste kledingstukken is gegroeid. Even een bezem er doorheen. De meeste kledingstukken kunnen weg, dus reden genoeg om mijn dochter in een nieuwe outfit te steken. Ik vind het belangrijk dat mijn dochter er hip uitziet. Ze is zich op haar 6 jarige leeftijd namelijk al best modebewust. Het leukste vind ze het als ik haar verras met kleding van B.Nosy. Gelukkig vindt ze dingen die ik voor haar koop ook echt leuk. Ik ben bij B.Nosy in ieder geval goed geslaagd voor deze zomer.

Eigen stijl

Jente heeft al echt haar eigen stijl kinderkleding. Het is een lieve dame, met een sterke eigen willetje, dus ik moet vooral dingen kopen die daarbij passen. Een beetje lieflijk, maar vooral stoer. Ik kan vooral mijn hart ophalen bij de collectie van B.Nosy. We kopen ook wel eens andere merken, maar ik slaag toch altijd het beste bij B.Nosy. Zij hebben gewoon de kleding die het beste bij Jente past.

Wat heeft ze nodig?

Zoals ik al zei mocht het meeste van haar kleding weg. Ze is ook zo hard gegroeid de laatste maanden! Gelukkig heeft ze een jonger nichtje, Sterre, die ik meestal de oude kleding van Jente geef. Ook Sterre is gek op de kleding van B.Nosy. Ze zal wel blij zijn met de oude broeken en hippe jurkjes van Jente. Nadat ik de oude kledingstukken weg heb gehaald bleef er een aardig lege kledingkast over.. Ik maakte even de inventaris op en kwam er achter dat ze zeker wel twee broeken, twee jurkjes, een rok en een paar t-shirts nodig had. De website van B.Nosy biedt uitkomst

Online shoppen bij B.Nosy

Zoals de meeste moeders houd ik van online shoppen. Het bespaart tijd en je kan overzichtelijk winkelen. Zo heb ik binnen een uurtje een hippe nieuwe garderobe voor Jente bij elkaar geshopt en het meeste komt natuurlijk van B.Nosy.

De hipste trends

2018 heeft natuurlijk weer een hele nieuwe uitstraling wat betreft de kinderkleding. Het is mij opgevallen dat het erg ruig en punkachtig is dit jaar. Kleding met graffiti prints, logos en borduursels erop. Zo ook bij de collectie van B.Nosy. Ik heb een aantal stoere broeken gehaald met wat zachtere t-shirts, zodat mijn dochter er stoer, lief en hip uit ziet deze zomer. Toen mijn dochter een pakketje van B.Nosy binnen zag komen, was ze dolenthousiast. We hebben lekker samen de doos opengemaakt en mijn dochter houdt dan altijd een kleine modeshow. Want zij is toch de hipste ster in ons huishouden.