Zoals gewoonlijk zetten we de nieuwste stijl trends en tips weer voor je op een rij! In deze editie: de Michael Kors tas. Een prachtige accessoire van het befaamde merk Michael Kors – een staple in de zonnebrillen en nu ook de tassen industrie. In dit blog kun je wat meer lezen over de leuke trends rondom Michael Kors tassen, de leukste manieren om te combineren en nog veel meer! Dus ga lekker zitten, pak wat drinken en duik er in. Hopelijk kunnen we je op weg helpen in de zoektocht naar je eigen Michael Kors tas!

Het merk Kors

Michael Kors is een van de grootste ontwerpers met een focus op de wat luxere accessoires – en sportartikelen van Amerikaanse afkomst. Doordat Kors altijd een combinatie weet te maken van stijlvolle luxe en praktisch en functioneel, is ook de Michael Kors tas een uitstekende mix tussen deze twee focussen. Het label Michael Kors biedt met haar tassen dan ook een enorm gave aanvulling op bijna elke outfit. Of je nu gaat voor sportief, fashionable, eigenwijs, of iets heel anders: met een Michael Kors tas maak je het helemaal af.

Een eigentijdse en future-proof look

Soms lijkt het steeds lastiger te worden om vandaag de dag nog accessoires te vinden waarmee je het echt even heel anders doet dan de rest. Met een Michael Kors tas kun je dat echter voor elkaar boksen. De tassen geven je alle kansen die je nodig hebt om helemaal uit te blinken. En de hele ruimte naar jou te laten kijken. De designer Michael Kors heeft dat ook zeer hoog in het vaandel staan: dat iedereen zich uniek kan voelen. En dat jij je als drager compleet kan aansluiten op de uitstraling van de Michael Kors tas die je draagt. Dus dan is de vraag natuurlijk…

Wat is de mooiste Michael Kors tas?

Wat de mooiste tas is, dat is natuurlijk wel heel lastig om te zeggen. Voor elke outfit een ander (als dat toch zou kunnen…)! Yep, een beetje een flauw antwoord. Maar er is dan ook zo veel om uit te kiezen. Het label heeft gewoon te veel gave tassen om een beste uit te kiezen. Maar we hebben het geprobeerd.

Naar onze mening is de beste Kors tas de Sloan Satchel. De ruimte die deze super flashy tas biedt is makkelijk te onderschatten. Deze prachtige tas kan gedragen worden als handtas, maar ook als schoudertas. Perfect dus wanneer je de stad in gaat, of een avondje gaat stappen.